Παιδικό δωμάτιο

Παιδικό δωμάτιο

Αν βρίσκεσαι σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό  ενός παιδιού, πιθανώς ήδη ονειρεύεσαι ένα όμορφο, ζεστό χώρο για να καλωσορίσεις το μωρό σου.

Εάν πάλι το παιδί σου θα πρέπει να μοιραστεί ή να παραχωρήσει το δωμάτιό του σε ένα μικρότερο αδελφό, ένα προσεκτικά σχεδιασμένο δωμάτιο σίγουρα θα σκέφτεσαι ότι μπορεί να βοηθήσει να γίνει ευκολότερη η μετάβαση.

Αν πάλι χρειάζεσαι ιδέες για να δημιουργήσεις ένα δημιουργικό playroom που θα αποτελεί διασκεδαστικό και λειτουργικό χώρο παιχνιδιού ή αν ανήκεις σε εκείνους που θα ήθελαν να κάνουν περισσότερα για το χώρο του παιδιού τους, αλλά η έλλειψη χρόνου ή εμπιστοσύνης στον εαυτό τους δεν τους αφήνουν, μπορώ να σε βοηθήσω και να δημιουργήσουμε μαζί το πιο όμορφο δωμάτιο του σπιτιού.


Μπορώ να σου προσφέρω τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Πλήρη μελέτη & σχεδιασμό του χώρου για σένα που θέλεις ένα κομψό βρεφικό/παιδικό δωμάτιο ή playroom για το παιδί σου.
  •  Λεπτομέρειες σχεδίων με επιλογή χρωμάτων, επίπλων, αξεσουάρ που θα σε κατευθύνουν στον σχεδιασμό αλλά και ένα σχέδιο δράσης για την εφαρμογή του στο δικό σου ρυθμό.
  • Πρωτότυπες σχεδιαστικές προτάσεις για τη βέλτιστη εκμετάλλευση του χώρου σου με σχέδια αποθήκευσης και έπιπλα που θα κάνουν την καλύτερη δυνατή χρήση σε δύσκολους μικρούς χώρους.
  • Φωτορεαλιστική απεικόνιση του χώρου σου με υλοποιημένες όλες τις επιλογές ώστε να έχεις πλήρη αίσθηση του τελικού αποτελέσματος, πριν το υλοποιήσεις!

Οι τιμές εξαρτώνται από το πεδίο εφαρμογής του έργου σου. Παρακαλώ εάν έχεις οποιεσδήποτε απορίες επικοινώνησε μαζί μου στο email: info@room-to-grow@gr