5 λόγοι για να επιλέξεις την κούνια Sebra bed, Baby & Jr. για το μωρό σου

5 λόγοι για να επιλέξεις την κούνια Sebra bed, Baby & Jr. για το μωρό σου

Αν περιμένεις μωρό, είναι πολύ πιθανό η επιλογή της κούνιας να είναι τώρα το μοναδικό μέλημά σου γι’ αυτό το λόγο σκέφτηκα να ετοιμάσω για σένα το σημερινό άρθρο.

photo: Instagram @nadjaaleth

photo: Instagram @nadjaaleth

Η κούνια Sebra αποτελεί μια επιλογή κούνιας που είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες της αγοράς και αν την επιλέξεις νομίζω πως θα είσαι σίγουρη ότι το μωρό σου θα είναι ασφαλές και θα ικανοποιούνται αποτελεσματικά όλες του οι ανάγκες.

photo:Instagram @mrshabitat

photo:Instagram @mrshabitat

photo:Instagram @lifeofsy

Εκτός όμως από το πόσο όμορφο κρεβάτι φαίνεται, αφού είναι πραγματικά το πρώτο πράγμα που σχολιάζει κάποιος μόλις μπει σε ένα βρεφικό δωμάτιο που την διαθέτει, αυτό που αρέσει περισσότερο σε όλους τους γονείς είναι το τέλειο μέγεθος που έχει για ένα μικρό δωμάτιο, αλλά που δεν είναι περιοριστικό για το μωρό τους.

photo: Instagram @madde_lindstrom

Επίσης, η κούνια sebra έχει σχεδιαστεί για να μεγαλώνει μαζί με το μωρό, καθώς τα πλαϊνά είναι αφαιρούμενα, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει παιδικό κρεβάτι και οι άκρες να απλώνονται για να γίνουν ένα κρεβάτι junior μέχρι την ηλικία των επτά περίπου ετών.

photo:Instagram @linebandersen

Το κομμάτι επέκτασης του στρώματος  έρχεται από την αρχή της αγοράς του στρώματος

photo:www.room-to-grow.gr

και απλά εσύ το αποθηκεύεις και το χρησιμοποιείς όταν έρθει η ώρα να μεγαλώσεις την κούνια.

photo :Instagram @sebrainterior

Αυτό δικαιολογεί ίσως την υψηλή τιμή της, κατά τη γνώμη μου, καθώς δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε ένα παιδικό κρεβάτι. Το στρώμα είναι πιστοποιημένο STANDARD 100 by OEKO-TEX® (2076-313 DTI). Μια πιστοποίηση προϊόντος που σου εγγυάται ότι το προϊόν δεν περιέχει χημικά υπολείμματα επιβλαβή για την υγεία και το περιβάλλον ,ενώ η κούνια φέρει οικολογική σήμανση με το EU-Blomsten και φέρει την ετικέτα Mix FSC™ .

photo:Instagram @jannikaedemyr

 photo: Instagram @jannikaedemyr


photo: Instagram @jannikaedemyr

photo: Instagram @jannikaedemyr

Πριν γεννηθεί ένα μωρό, πραγματικά οι περισσότεροι από εμάς τους γονείς δεν έχουμε ιδέα πώς να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε από τα «παιδικά πράγματα» που υπάρχουν πλέον στο εμπόριο και κάποιοι πιστεύουν ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν καθόλου την κούνια μέχρι το μωρό να είναι έτοιμο να μετακομίσει στο δικό του δωμάτιο συνήθως στους έξι μήνες..

photo:Ιnstagram @stylingbymalla

Aυτό εδώ δεν ισχύει τουλάχιστον με την κούνια από την sebra αφού από την γέννηση μπορείς να έχεις το μωρό σου δίπλα σου στο κρεβατάκι του.

photo:Instagram @josefineingela

Ωστόσο, η βάση της κούνιας sebra είναι ρυθμιζόμενη ώστε να την έχεις στο υψηλότερο επίπεδο για να φτάσεις εύκολα το νεογέννητο μωράκι σου. Αυτό την καθιστά το τέλειο μέρος για να αφήνεις το μωράκι στην κούνια με ασφάλεια όταν είναι ακόμα μικροσκοπικό.

photo :Ιnstagram @felicianilsson

Καθώς το μωρό μεγαλώνει, θα του αρέσει να ξαπλώνει εκεί βλέποντας ένα κινούμενο μουσικό μόμπιλε, κι αυτό θα σου δίνει πολύτιμο χρόνο για να κάνεις τα εκατομμύρια άλλα πράγματα με τα οποία θα έχεις μείνει πίσω.

photo: Instagram @minimemarla

Μόλις θελήσεις να πάς το μωράκι σου στο δικό του δωμάτιό του μπορείς να κατεβάσεις τη βάση του στρώματος και τότε είναι που θα αρχίσεις πραγματικά να εκτιμάς το σχέδιο της κούνιας sebra. Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες κούνιες, οι ράβδοι δεν φτάνουν μέχρι το επίπεδο του στρώματος, έτσι ώστε να αισθάνεται τόσο πιο άνετο το μωρό και λιγότερο εκτεθειμένο.

photo :Instagram @sebrainterior

Με την προσθήκη μιας πραγματικά στιβαρής πάντας , θα έχεις την τέλεια κούνια και το μωράκι σου θα κοιμάται πολύ καλά.

photo :Instagram @sebrainterior

Θέλω να πω, απλά κοιτάξτε την (και αυτή την ονειρική κούνια!).

photo: Instagram @interior.by.mariam

Να λοιπόν οι λόγοι που αξίζει να επενδύσεις στην κούνια sebra:

1.ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΣΤΥΛ

Απλές γραμμές, με καμπύλες γωνίες, άνεση και λειτουργικότητα…

photo: Instagram @studiowohnglueck

Αυτά ίσως είναι τα απαραίτητα κλειδιά για την επιλογή των βασικών επίπλων για το βρεφικό δωμάτιο.

2.ΕΡΓΟΝΟΜΙA

Αυτή η κούνια είναι κλασική και διαθέσιμη σε λευκό, γκρι, forest lake blue,birchbark beige ,mist green και φυσικό ξύλο. Ο οβάλ σχεδιασμός του κρεβατιού δημιουργεί ένα περιβάλλον ξεκούρασης που δεν περιορίζει τις κινήσεις του μωρού. Η βάση του μπορεί να ρυθμιστεί σε διαφορετικά ύψη και μπορεί να επεκταθεί στο μέλλον ώστε να γίνει κρεβάτι.

photo:Instagram @knorkan

3.ΠΑΣΤΕΛ ΤΟΝΟΙ

photo :Instagram @sebrainterior

 Τα καλύτερα βρεφικά έπιπλα είναι σε απαλούς τόνους

photo:Instagram @ma_house

και φυσικά αυτά που διαθέτουν βάση κρεβατιού ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος για άνεση προσαρμοσμένη στον ύπνο των μωρών.

4.Co-sleeping

Το co-sleeping είναι μια πρακτική κατά την οποία τα μωρά κοιμούνται με τους γονείς τους.

photo: Instagram @jannikaedemyr

 Μπορεί να γίνει όλοι μαζί στο ίδιο κρεβάτι ή η κούνια του μωρού να είναι στερεωμένη στο κρεβάτι των γονιών όπως στη φωτογραφία.

photo:instagram @haididasouki

Το κρεβάτι sebra είναι το ιδανικό!

5.ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ 

Όταν επιλέγεις μια κούνια, επέλεξε ένα ασφαλές μοντέλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πέρα ​​από τους πρώτους μήνες. Αυτό, από την sebra interior, επιτρέπει την πλήρη αφαίρεση μιας από τις πλευρές του για να είναι μια κούνια ή κρεβάτι για τον ύπνο περίπου εώς την ηλικία των 7 ετών.

photo:Instagram @interiorloverscom

Εάν έχεις οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την κούνια, μην διστάσεις να μου στείλεις ένα email ή να επισκεφτείς το κατάστημα μου για να την δεις από κοντά. Μπορείς να την προμηθευτείς εδώ και στο  www.room-to-grow.gr  αφού επιλέξεις την κούνια, μπορείς να δεις τα άλλα απαραίτητα: την αλλαξιέρα, που προσθέτει τάξη και άνεση. Μια ντουλάπα, για να αποθηκεύεις καλά όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ του μωρού. Και τέλος, ένα χαλάκι παιχνιδιού που πλένεται.

Share this post